Animatie op maat2018-05-21T19:38:26+00:00

Animatie op maat

In een korte tijd jouw boodschap vertellen aan een groot publiek? Mensen kijken graag naar een korte video. Daarnaast werkt het conversie verhogend voor bijv. jouw website.

Bekijk de video hier rechts, een voorbeeld van een ‘standaard animatie’.

Samen bouwen aan iets moois
Aan de hand van een brainstormsessie bepaal ik jouw behoeftes.

  • Wat is het doel van de animatie?
  • Welke boodschap wil je vertellen?
  • Welke actie wil je dat de kijker neemt, na het zien van de video?

Daarnaast bepalen we samen welke stijl & vormgeving je wilt terugzien. Je kunt uiteraard eigen afbeeldingen, teksten en elementen aanleveren die in de animatie verwerkt moeten worden. Meer impact maken met jouw video? Het gebruik van een voice-over zorgt ervoor dat mensen niet zelf hoeven te lezen én het houdt meer de aandacht vast op jouw video.

Wanneer alle wensen inzichtelijk zijn maken we samen een keuze uit een van de drie pakketten; budget, standaard of uitgebreid. Je betaalt een vaste all-in prijs voor de animatie op maat.

Wat kun je verwachten?
Na de brainstormsessie verwerk ik al jouw wensen in een “voorstel look & feel”. Op basis hiervan krijg je een goed beeld of alle wensen op een juiste wijze vertaald zijn voor de animatie op maat. Daarna ga ik hele animatie bouwen.

Wanneer jouw presentatie klaar is?
Vooraf bepalen we de tijdsplanning en maken we heldere afspraken. Er zijn vóór de oplevering twee feedbackrondes. Hierin zorgen we ervoor dat de “puntjes op de i” gezet worden en jij blij bent met de animatie op maat.

Je ontvangt de animatie op maat als video bestand. Handig om te uploaden naar jouw website en/ of sociale media kanalen.

Klanten die een Animatie op maat lieten maken