BNI SPECIAL

Geen zorgen meer voor jouw volgende 5-10 min presentatie, dat wordt indrukwekkend

PRESENTEREN BIJ BNI

Als lid van BNI, ben je gewend om zeer regelmatig te spreken voor een groep ondernemers. De ene vind het leuk, de ander ziet er regelmatig tegenop om een goede wekelijkse pitch te doen. Laat staan, wanneer je 5 – 10 min de tijd krijgt om jouw ‘verkoopteam’ te instrueren! De juiste woorden gebruiken, koopsignalen delen, succesverhalen vertellen en ook nog op tijd klaar zijn, voordat de bel timer gaat. Een belangrijk moment, dat je in onze ogen maximaal moet benutten, maar waarvan wij in de praktijk zien dat er nog meer winst te behalen is! Van jouw vaardigheden als presentator, de juiste inhoud van het verhaal en niet te vergeten de vormgeving van jouw presentatie. Presentatie is alles!

EEN GOEDE VOORBEREIDING START HIER

Wij hebben een totaalpakket gemaakt, speciaal voor BNI leden, die regelmatig een 5 – 10 min presentatie mogen geven.

  • We komen samen heel effectief tot de kern van jouw verhaal. Dat doen we, aan de hand een slimme vragenlijst tijdens De Verhaalmaker. Daarmee bepalen we o.a. de juiste koopsignalen, koppelen deze aan jouw producten/ diensten en vervolgens maken we de stap naar de ‘magische-introductie-zinnen’.
  • Wij maken een professionele PowerPoint presentatie voor jou, volgens een bewezen structuur! Met als voordeel, dat je de basis voor elke volgende 5 – 10 min presentatie kunt blijven gebruiken.
  • We oefenen samen de presentatie live bij ons op kantoor. Zo ben jij goed voorbereid én vergroten we jouw presentatievaardigheden. Met als resultaat, een doelgerichte en professionele presentatie aan de groep.  Die leidt tot nieuwe aanbevelingen!

BNI SPECIAL | HET PAKKET

IN DE PRAKTIJK

Verschillende BNI-leden hebben al eerder het totaalpakket gekocht en met succes meerdere keren gebruikt tijdens hun 5 – 10 min presentatie.

KOELE DESIGN
Een passievolle bouwer, met oog voor detail! Voor Mart hebben we een indrukwekkende 5-min presentatie gemaakt. Met als resultaat een stroom van nieuwe aanbevelingen in de ideale doelgroep.

FIRST SERVE FISCAAL
Voor Raoul Snijders mochten wij een 10-min sales-instructie maken. Met als resultaat, direct twee klantgesprekken na zijn presentatie.

Kortom, we zijn weer geslaagd!

WOUTER KLIJN – PRI THERAPEUT & COACHING
Voor Wouter Klijn, mochten wij een 10-min presentatie maken. Een complexe werkmethodiek, die wij effectief verpakt hebben. Met deze presentatie levert het een helder verhaal met een duidelijke boodschap richting zijn salesteam op.

Benieuwd hoe we voor jou het verschil kunnen maken? Plan hieronder een afspraak in.

Afspraak maken

TYPE PRESENTATIES

Interactieve presentaties

Een interactieve bedrijfspresentatie is een professioneel visitekaartje voor jou als ondernemer. Daarmee kun je potentiële klanten kennis laten maken met jouw diensten en/of producten.

BUSINESS SALES MAP

Een salesmap is een interactieve presentatie die zeer geschikt is voor verschillende situaties van presenteren. Het ene moment zit je 1 op 1 met een potentiële klant, waarin je door de juiste vragen te stellen, alleen presenteert wat voor jouw gesprekspartner relevant is. Daarmee maak je een hele professionele indruk én voer je een effectief gesprek.

Pro template

Maak eenvoudig en snel jouw eigen professionele presentaties in PowerPoint. Met een authentiek template en slimme tips, werkt deze optie voor iedereen in jouw bedrijf. In de juiste huisstijl presentaties maken en geven was nog nooit zo makkelijk.

BNI Specials

Speciaal voor BNI leden is er presentatie-format ontwikkeld, dat past binnen de setting van een reguliere bijeenkomst van BNI. Als lid krijg je de gelegenheid om jouw ‘verkoopteam’ goed te instrueren, hoe ze jou kunnen helpen om de juiste aanbeveling te vinden.