BUSINESS SALES MAP

Verhoog de conversie bij salesgesprekken met een slimme salespresentatie

VOOR ONDERNEMERS EN/OF TEAMS

Ben jij verantwoordelijk voor de sales van jouw bedrijf? In de rol van ondernemer, salesmanager of accountmanager. Jullie hebben sowieso één ding gemeen. In gesprek gaan met mensen vind je mooi werk. Je praat vol passie over je producten/ diensten  en je wilt jouw potentiële klanten en/of bestaande relaties zo goed mogelijk helpen om de juiste keuze te maken. Echter, het gesprek verloopt niet soepel, je krijgt geen connectie met je potentiële klant. Uiteindelijk wordt die potentiële klant, geen nieuwe klant. Balen! Je stapt de auto in, op naar de volgende afspraak…

SALES PRESENTATIE MET RESULTAAT!

Wij zijn ervan overtuigd dat de situatie zoals hiernaast beschreven, effectief omgezet kan worden naar een positief resultaat. Bij sales draait het om, eerst vragen stellen en dan pas reageren.

Met de Business Salesmap kun je dit principe bij elk gesprek maximaal inzetten. We bouwen namelijk een slimme salespresentatie in powerpoint, waarin alle mogelijke scenario’s zijn uitgewerkt.

Daarnaast creëer je vanaf het eerste moment connectie met jouw potentiële klant, omdat je samen de keuzemenu’s in de presentatie doorloopt.

Denk daarbij niet alleen aan de producten/diensten, maar ook de tijdlijn van rijke bedrijfshistorie, het team, de werkwijze vanaf de offerte t/m oplevering en tot slot belangrijke referentieprojecten. Je hebt altijd een gesprek op maat en presenteert alleen datgene wat voor jouw potentiële klant écht relevant is.  En heel belangrijk de afronding van jouw salesgesprek, leidt gegarandeerd tot een vervolg! Kortom, effectieve salesgesprekken die leiden tot een hogere conversie! (..winst)

IN DE PRAKTIJK

We hebben al uit diverse branches, ondernemers en salesteam op pad gestuurd met een indrukwekkende Business Salesmap. Hieronder zie je een impressie.

LUMADESQ
Een salesteam dat innovatieve zonwering levert aan architecten, scholen, non-profit organisaties en kantoren en de salesgesprekken gestructureerd aanpakt op hun tablet.

RICOH BUSINESS CENTER
Trots op het resultaat dat wij voor Ricoh Business Center uit Amsterdam mochten maken. Een interactieve salespresentatie voor het team van circa 15 accountmanagers, waarmee bij new business én bestaande relaties het salesgesprek altijd leidt tot vervolgacties.

Falcon Engineers
Een engineersbureau in Noord-Holland, waarbij zowel nationaal als internationaal gesprekken gevoerd worden aan tafel of tijdens online meetings. Met de keuze om de Business Salesmap in zelfs drie talen te presenteren.

Benieuwd hoe we voor jou het verschil kunnen maken? Plan hieronder een afspraak in.

Afspraak maken

TYPE PRESENTATIES

Interactieve presentaties

Een interactieve bedrijfspresentatie is een professioneel visitekaartje voor jou als ondernemer. Daarmee kun je potentiële klanten kennis laten maken met jouw diensten en/of producten.

BUSINESS SALES MAP

Een salesmap is een interactieve presentatie die zeer geschikt is voor verschillende situaties van presenteren. Het ene moment zit je 1 op 1 met een potentiële klant, waarin je door de juiste vragen te stellen, alleen presenteert wat voor jouw gesprekspartner relevant is. Daarmee maak je een hele professionele indruk én voer je een effectief gesprek.

Pro template

Maak eenvoudig en snel jouw eigen professionele presentaties in PowerPoint. Met een authentiek template en slimme tips, werkt deze optie voor iedereen in jouw bedrijf. In de juiste huisstijl presentaties maken en geven was nog nooit zo makkelijk.

BNI Specials

Speciaal voor BNI leden is er presentatie-format ontwikkeld, dat past binnen de setting van een reguliere bijeenkomst van BNI. Als lid krijg je de gelegenheid om jouw ‘verkoopteam’ goed te instrueren, hoe ze jou kunnen helpen om de juiste aanbeveling te vinden.