De Praatjesmaker

Jouw presentatie oefenen met professionals

Oefenen bij een nieuw verhaal

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen! Welk doel je ook hebt gesteld. Het is van belang om jouw presentatie te oefenen. Daarmee voorkom je ‘hè-shit-momentjes’ tijdens jouw moment van presenteren.

Deze fase is voor bestaande klanten van De Presentatiemaker een logische stap in het traject. In fase 1 is namelijk het verhaal gemaakt en in fase 2 de presentatie zelf. Die komen nu dus samen in fase 3, waarin we je helpen om het ‘praatje’ i.c.m. de juiste ‘plaatjes’ zo goed mogelijk voor te bereiden.

Daarmee zorgen we voor maximale impact tijdens jouw moment van presenteren.

In een realistische omgeving bootsen we de setting na, waarin jij de presentatie gaat geven. Hoe ga je om met de techniek, de connectie met het publiek maken, welke bewegingen maak je op het podium én natuurlijk hoe gebruik je de nieuwe presentatie in de praktijk?

Oefenen bij een bestaand verhaal – Presentatieconsult

Het kan ook zijn dat jij al een eigen verhaal met een presentatie hebt, maar hier graag een frisse blik op wilt hebben. Dan maken we graag kennis met jou en inventariseren we tijdens een intakegesprek jouw specifieke wensen. Op welk vlak wil je nog beter worden met jouw presentatie?

Uiteindelijk zullen we de volledige presentatie bijwonen en observeren. Vervolgens plannen we een evaluatiemoment om jouw presentatie te bespreken. Daarbij krijg je de adviezen en aanbevelingen in een rapport, waar je concreet mee aan de slag kunt!

Samenwerking met professionals

Bij De Presentatiemaker werken we samen met een netwerk van professionals. Elk hebben zij een groot raakvlak met het thema ‘presenteren’.  We maken dan ook graag gebruik van elkaars specialisme. Het voordeel hiervan is, dat wij goed op elkaar ingespeeld zijn.

De Presentatiemaker heeft daarnaast een adviserende rol tijdens een traject en maakt graag de mogelijkheden bespreekbaar om pakketten te combineren.

Neem contact op met De Presentatiemaker

De Presentatiemaker helpt mensen hun verhaal te vertellen met de juiste presentatie!

Direct contact: 06 – 40 15 63 84

Referenties