DE PRAATJESMAKER

De implementatie van de nieuwe presentatie, zodat iedereen goed voorbereid op pad gaat!

DAGDEEL TRAINING

Nu komt alles samen en gaan we het oefenen! De presentatie is klaar en jouw verhaal op papier hebben we in de 1e fase De Verhaalmaker al opgeleverd. Met dit nieuwe ‘gereedschap’ wordt presenteren nog leuker! In deze stap lopen we alle scenario’s uit de praktijk door. Afgestemd op de momenten die voor jou of voor het team van belang zijn.

GEBRUIK VAN DE PRESENTATIE

Allereerst oefenen we het gebruik van de nieuwe presentatie. Alles heeft een belangrijke functie om jouw verhaal te ondersteunen tijdens een salesgesprek of jouw moment op het podium. Op welke knoppen kun je klikken en wat gebeurd er dan? Hoe kom je het snelste bij de ‘pauze-slide’ en hoe laat je de interactieve menu’s voor jou werken.

STAP 3

PRESENTATIETRAINING!

Naast het gebruik van de presentatie zelf, trainen we ook de presentatievaardigheden van alle deelnemers. Op verbaal en non-verbaal vlak! Als persoon ben je een cruciaal onderdeel van ‘jouw presentatie’.

Welke handige tips en tricks zijn er om een nog betere presentator te worden? Hoe pak je het gesprek aan tafel nog slimmer aan? Wat zeg je wel en wat vooral niet? En hoe werk je handig met je powerpoint presentatie?

Hoe rond je de presentatie af voor een groot publiek en wanneer heeft bewegen op het podium echt zin?

RESULTAAT

Na deze dagdeel presentatietraining is iedereen maximaal voorbereid en kun je op pad met een indrukwekkende presentatie, die leidt tot meer winst!

Ook benieuwd hoe dat is? Vraag je demo aan of neem contact op.

neem contact op met de presentatiemaker

AANPAK

STAP 1

Wij maken en brengen structuur in het verhaal, zodat je de juiste woorden op papier hebt staan!

STAP 2

Wij maken PowerPoint presentaties op maat, waarbij klanten altijd verrast zijn over het resultaat!

STAP 3

De implementatie van de nieuwe presentatie, zodat iedereen goed voorbereid op pad gaat!

STAP 4

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en leren vanuit de praktijk!