DE PRESENTATIEMAKER

Wij maken PowerPoint presentaties op maat, waarbij klanten altijd verrast zijn over het resultaat!

HET DOEL

We gaan een professionele bedrijfspresentatie voor jou maken. Tijdens De Verhaalmaker hebben we alle scenario’s al uitgewerkt voor jouw presentatie. Op basis daarvan kiezen we de gewenste vorm van presenteren.

In de basis hebben we keuze uit vier producten

  • Een interactieve presentatie
  • De Business Salesmap
  • Het PRO Template
  • De BNI Special

Jouw presentatie maken we effectief en indrukwekkend in PowerPoint. Daar zijn we goed in!

STAP 2

HOE WERKT HET?

In 4 stappen maken we jouw powerpoint presentatie! Hieronder vind je per stap een korte toelichting. Zo is altijd vanaf de start overzichtelijk hoe de werkwijze loopt als je een presentatie laat maken. We inventariseren alle wensen, qua vormgeving van de presentatie. Daarvoor gebruiken we het brandbook als handvat. Als dat er niet is, maken we direct een nieuwe huisstijl voor jouw bedrijf!

1. Inventarisatie + Conceptontwerp
Naast het brandbook/ huisstijlregels en aanvullende wensen, vragen we alle beschikbare content voor jouw presentatie. Denk hierbij aan afbeeldingen, fotografie, data, video’s etc. We maken een conceptontwerp van jouw presentatie. Daarvoor ontwerpen we een aantal belangrijke slides in verschillende vormen. Het conceptontwerp bespreken we samen en kiezen de elementen van jouw voorkeur. Zo komen we tot het beste resultaat. Daarna gaan wij aan de slag om jouw hele presentatie te maken.

2. Live presentatie – 1e versie
Zodra de presentatie klaar is, zien we elkaar bij de 2e afspraak. Wij kruipen in de huid van jou als ondernemer of accountmanager en presenteren het verhaal. Zo maak je voor de 2e keer kennis met het ‘nieuwe verhaal’ en de bijbehorende presentatie. Vervolgens lopen we elk onderdeel door om te kijken of alles klopt. Van de juiste quotes, gebruikt beeld- en videomateriaal t/m de korte teksten. Alle feedback verzamelen we en nemen wij mee terug naar kantoor.

3. Feedbackronde
De feedback na de 1e live presentatie verwerken we in de presentatie. In de praktijk zijn dit altijd kleine puntjes op de ‘i’.

4. Definitieve presentatie
Nu de presentatie klaar is ronden we deze 2e fase, De Presentatiemaker af. Om nu goed van start te kunnen, gaan we in de 3e fase De Praatjesmaker, de nieuwe presentatie implementeren bij jou als ondernemer en/of het hele salesteam!

neem contact op met de presentatiemaker

TYPE PRESENTATIES

Interactieve presentaties

Een interactieve bedrijfspresentatie is een professioneel visitekaartje voor jou als ondernemer. Daarmee kun je potentiële klanten kennis laten maken met jouw diensten en/of producten.

BUSINESS SALES MAP

Een salesmap is een interactieve presentatie die zeer geschikt is voor verschillende situaties van presenteren. Het ene moment zit je 1 op 1 met een potentiële klant, waarin je door de juiste vragen te stellen, alleen presenteert wat voor jouw gesprekspartner relevant is. Daarmee maak je een hele professionele indruk én voer je een effectief gesprek.

Pro template

Maak eenvoudig en snel jouw eigen professionele presentaties in PowerPoint. Met een authentiek template en slimme tips, werkt deze optie voor iedereen in jouw bedrijf. In de juiste huisstijl presentaties maken en geven was nog nooit zo makkelijk.

BNI Specials

Speciaal voor BNI leden is er presentatie-format ontwikkeld, dat past binnen de setting van een reguliere bijeenkomst van BNI. Als lid krijg je de gelegenheid om jouw ‘verkoopteam’ goed te instrueren, hoe ze jou kunnen helpen om de juiste aanbeveling te vinden.

lees meer over presentatie laten maken

AANPAK

STAP 1

Wij maken en brengen structuur in het verhaal, zodat je de juiste woorden op papier hebt staan!

STAP 2

Wij maken PowerPoint presentaties op maat, waarbij klanten altijd verrast zijn over het resultaat!

STAP 3

De implementatie van de nieuwe presentatie, zodat iedereen goed voorbereid op pad gaat!

STAP 4

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en leren vanuit de praktijk!