De Presentatiemaker

Een indrukwekkende presentatie laten maken

Wil jij de zoveelste spreker zijn met een saaie presentatie, waarbij mensen in slaap vallen? Ik dacht het niet! Op alle presentaties die De Presentatiemaker bouwt zit een ‘blije-gezichten-garantie’.

Die zorgt ervoor dat jij als presentator blij wordt en daarmee vol enthousiasme én zelfvertrouwen jouw presentatie gaat geven. Zo blij, dat ook het publiek aangestoken wordt én aan jouw lippen hangt tot en met de laatste slide!

Elk verhaal is uniek en vraagt om een eigen presentatie die volledig past bij de setting én het uiteindelijke doel. Dit is tijdens de 1e fase bij De Verhaalmaker al in kaart gebracht.

De Presentatiemaker gaat nu aan de slag voor jou! We maken een indrukwekkende presentatie, die helpt om jouw verhaal te vertellen. Met de juiste fotografie, quotes én afbeeldingen brengen we het verhaal op het scherm tot leven.

Dat kan dus een interactieve bedrijfspresentatie zijn, een interactieve salesmap voor salesteams óf de vormgeving van een training die regelmatig gegeven wordt. Dus….;

Ben je ondernemer en wil je een gave bedrijfspresentatie laten maken om bij jouw potentiële klanten aan tafel een professionele indruk te maken?

Ben je salesmanager en stuur je een team van accountmanagers aan, die je allemaal met hetzelfde verhaal én een indrukwekkende presentatie op pad wilt sturen?

Of ben je een trainer en geef je 3 tot 4 keer per week een training, waarbij je weet dat de presentatie visueel nog sterker kan?

Je vindt hieronder al drie verschillende categorieën van professionele presentaties, daar laten we zien wat er zoal mogelijk is.

Denk je dat jouw presentatie in een andere categorie valt? Geen probleem, voor elke setting en elke vorm van presentatie maken we een gave presentatie!

Neem contact op met De Presentatiemaker

De Presentatiemaker helpt mensen hun verhaal te vertellen met de juiste presentatie!

Direct contact: 06 – 40 15 63 84

Referenties

Interactieve presentaties

Een interactieve bedrijfspresentatie is een professioneel visitekaartje voor jou als ondernemer. Daarmee kun je potentiële klanten kennis laten maken met jouw diensten en/of producten.

Of ben je gevraagd om over een bepaald thema te spreken en wil je daarbij de visuele ondersteuning hebben?

Afhankelijk van jouw wensen en de setting kijken we samen naar de beste vorm van presentatie. Dat kan een statische presentatie zijn of juist interactief met keuzemenu’s zodat je snel kunt schakelen op vragen van jouw publiek. Daarmee kun je heel effectief alleen datgene presenteren, wat relevant is voor dat moment.

interactieve presentatie laten maken
Bekijk portfolio
Salesmap en salespresentatie maken
Bekijk portfolio

Bedrijf of Salespresentatie

Een salesmap is een interactieve presentatie die zeer geschikt is voor verschillende situaties van presenteren. Het ene moment zit je 1 op 1 met een potentiële klant, waarin je door de juiste vragen te stellen, alleen presenteert wat voor jouw gesprekspartner relevant is. Daarmee maak je een hele professionele indruk én voer je een effectief gesprek.

Het andere moment sta je op een podium met een zaal van 40 man en wil je de hele presentatie kunnen doen. Geen probleem, want je bedient de presentatie simpel en doeltreffend.

BNI Specials

Speciaal voor BNI leden is er presentatie-format ontwikkeld, dat past binnen de setting van een reguliere bijeenkomst van BNI.

Als lid krijg je de gelegenheid om jouw ‘verkoopteam’ goed te instrueren, hoe ze jou kunnen helpen om de juiste aanbeveling te vinden.

De Presentatiemaker heeft een speciaal format gemaakt, waarin wij heel effectief jouw presentatie kunnen opbouwen. Aan de hand van een paar korte vragen komen we samen tot de essentie van jouw verhaal.

Inspireer jouw verkoopteam o.a. met de juiste koopsignalen van jouw potentiële klant, vertel de oplossing die je biedt én deel de succesverhalen van jouw bestaande klanten.

Het format is beschikbaar als Basis en Custom versie. Daarnaast kun je de keuze maken tussen de 5-min of een 10-min presentatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw volgende BNI presentatie? Vul het formulier in en we maken graag een afspraak met je.

BNI presentatie laten maken
Bekijk portfolio

Werkwijze

De werkwijze in fase 2 De Presentatiemaker is als volgt. Vanuit de sessie met De Verhaalmaker is al een keuze gemaakt op het gebied van; vormgeving, stijl, kleurstelling én vorm van de presentatie.

Als we aan de slag gaan volgen deze stappen:

  • Look & feel keuze
  • Presentatie laten maken
  • 1e live presentatie -> De Presentaitemaker presenteert jouw verhaal mét de nieuwe presentatie
  • Na de live presentatie volgen er twee momenten van feedback
  • Uiteindelijke oplevering + korte uitleg werking van de presentatie

Je hebt een nieuw middel i.c.m. met jouw verhaal, waarmee je op pad kunt!

Neem contact op met De Presentatiemaker