DE UP-TO-DATE-MAKER

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en leren vanuit de praktijk!

1E EVALUATIE

Na 3 maanden evalueren we de eerste resultaten en reacties uit het veld. We zijn namelijk erg benieuwd naar de ervaringen met de nieuwe presentatie. Welke resultaten heeft het t/m nu toe al opgeleverd? Zo zorgen we er samen voor, dat de powerpointpresentatie, jij en het team up-to-date blijven.

KWARTAALSESSIE

We begrijpen namelijk als geen ander, dat de presentatie een dynamische tool is. Zijn er nieuwe projecten afgerond die je als referentie bijvoorbeeld weer wilt opnemen in de presentatie? Klopt het design en de layout van de powerpoint presentatie nog? Of misschien een compleet nieuw product/ dienst die je wilt gaan presenteren aan bestaande relaties? Tijdens deze kwartaalsessie kunnen we aanpassingen doorvoeren of vaardigheden verder trainen. Gewoon tijdens een teammeeting bij jullie op kantoor of desgewenst op meereis met teamleden.

PRESENTATIE-HELPDESK

We kunnen ons ook voorstellen, dat er in de praktijk spontane vragen opkomen. Als service kun je altijd jouw vragen stellen aan ons. Mail ze eenvoudig naar de presentatie-helpdesk. Ook al jouw collega’s kunnen hun vragen over de presentatie en presenteren doorsturen. We helpen ze graag.

neem contact op met de presentatiemaker

AANPAK

STAP 1

Wij maken en brengen structuur in het verhaal, zodat je de juiste woorden op papier hebt staan!

STAP 2

Wij maken PowerPoint presentaties op maat, waarbij klanten altijd verrast zijn over het resultaat!

STAP 3

De implementatie van de nieuwe presentatie, zodat iedereen goed voorbereid op pad gaat!

STAP 4

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en leren vanuit de praktijk!