Het PM moment®2018-05-21T19:38:10+00:00

Het PM moment®

Je hebt een of meerdere presentaties laten bouwen door De Presentatiemaker. Dan kan het fijn zijn als ik af en toe check of jouw presentaties nog up to date zijn. Onderhoud is van belang als het gaat om de juiste gegevens in jouw presentatie.

Denk bijvoorbeeld aan:
Nieuwe producten die jouw accountmanagers komende maand bij klanten gaan introduceren. Of je wilt een update doen van de cijfers en ontwikkelingen in de bestaande presentatie.

Met het PM Moment® koopt je onderhoudsuren waarin alle mogelijke kleine of grote aanvullingen/ wijzigingen uitgevoerd kunnen worden.

Hoe werkt het?
Vooraf bespreken we de gewenste aanvullingen/ wijzigingen door. We bepalen aan de hand daarvan de hoeveelheid uren die nodig is.

Op basis hiervan kun je kiezen uit een “Klein Onderhoud” of “Groot Onderhoud”.

  • Klein Onderhoud bevat 5 onderhoudsuren
  • Groot Onderhoud bevat 10 onderhoudsuren

Stel het gewenste onderhoud beslaat 6 uur, dan kies je voor “Groot Onderhoud”.  De resterende 4 uur wordt bewaard voor een eerstvolgende onderhoudsbeurt.

Wanneer het onderhoud gedaan is?
Vooraf bepalen we de tijdsplanning en maken we heldere afspraken over de deadline.

Zodra de aanvullingen/ wijzigingen uitgevoerd zijn, ontvang je de nieuwe presentatie via de mail. Bij groot onderhoud is het optioneel mogelijk om dit via een live afspraak door te nemen.

Het PresentatieMaker Moment® ofwel het PM Moment® is een eigen product van De Presentatiemaker. (d.d. 01-01-2018)