Het PM sausje®2018-05-21T19:37:47+00:00

Het PresentatieMaker sausje®

Stel, je bent al zo ver dat je een eigen presentatie gemaakt hebt. Alleen je bent niet 100% tevreden over de uitstraling van jouw presentatie. Twijfels of jij hiermee wel goed voor de dag kunt komen?

Dan is Het PresentatieMaker sausje® wellicht een goede optie.
Hiermee zorg ik er namelijk voor dat jouw presentatie op drie punten geoptimaliseerd wordt.

Ik maak jouw presentatie;

1) visueel sterker,
2) technisch beter
3) dynamisch slimmer

Bekijk de video om drie voorbeelden te zien hoe bestaande slides aangeleverd worden. Vaak door tijdgebrek bij jezelf, of je laat het iemand binnen het bedrijf maken, maar dan is het resultaat toch net niet wat je verwacht had.

Wat is jouw favoriete saus?
Aan de hand van een brainstormsessie waarin we samen de presentatie doorlopen en per slide het doel bepalen komen we samen tot de juiste ingrediënten voor de saus. We bouwen de saus op uit een aantal elementen. Als uitgangspunt nemen we de huisstijl van jouw bedrijf. Daarnaast bepalen we per slide de gewenste effecten, animaties en in welke setting presentatie wordt gegeven.

Wat kun je verwachten?
Nadat al jouw wensen besproken zijn, maak ik Het PresentatieMaker sausje® én giet deze over jouw presentatie heen. Ik leef mij graag in, in jouw wereld, maar misschien nog wel belangrijker; die van jouw publiek. Zij zijn namelijk diegene die het verhaal moeten aanhoren. Dus maak ze blij!

Wanneer jouw presentatie klaar is?
Vooraf bepalen we de tijdsplanning en maken we heldere afspraken.
Er zijn vóór de oplevering twee feedbackrondes. Hierin zorg ik ervoor dat de “puntjes op de i” gezet worden en jij blij bent met jouw nieuwe presentatie.

De definitieve presentatie wordt live bij jou aan tafel gepresenteerd.

Het PresentatieMaker sausje® ofwel het PM sausje® is een eigen product van De Presentatiemaker. (d.d. 01-01-2018)

Klanten die ook Het PM sausje® gebruikt hebben