Huisstijl template2018-05-21T19:38:39+00:00

Huisstijl template

In jouw bedrijf worden regelmatig PowerPoint presentaties gemaakt. Deze zijn vaak voor intern gebruik, maar het kan ook voorkomen dat jouw presentatie naar een klant of relatie verstuurd wordt.

Om ervoor te zorgen dat iedereen in dezelfde stijl presentaties maakt is het gebruik van een huisstijl template wellicht een goede overweging.

Je kunt het straks zelf
We beginnen met een brainstormsessie waarin ik jouw behoeftes bepaal:

  • Doel van de huisstijl template
  • Slide opbouw bepalen
  • Aantal gewenste slides

Aan de hand van de bestaande huisstijl bepalen we welke elementen je terug wilt zien in de huisstijl template. Uiteraard is het ook mogelijk om specifieke fotografie, afbeeldingen en vormen aan te leveren.

 Je betaalt voor de standaard template een vaste all-in prijs. Deze bestaat uit 8 slides op maat. Wil je meer slides toevoegen? Dat is uiteraard geen probleem, je betaalt een vaste prijs/ extra slide.

Wat kun je verwachten?
Na de brainstormsessie verwerk ik al jouw wensen in een “voorstel look & feel”. Op basis hiervan krijg je een goed beeld of alle wensen op een juiste manier vertaald zijn voor de huisstijl template. Daarna bouw ik de volledige huisstijl template op maat.

Wanneer jouw nieuwe huisstijl template klaar is?
Vooraf bepalen we de tijdsplanning en maken we heldere afspraken. Er zijn vóór de oplevering twee feedbackrondes. Hierin zorg ik ervoor dat de “puntjes op de i” gezet worden en jij blij bent met jouw huisstijl template.

Je krijgt de template uiteraard als PowerPoint bestand en daarnaast een live instructie over het gebruik.

Klanten die een huisstijl template gebruiken