INTERACTIEVE PRESENTATIE

Altijd een indrukwekkende presentatie voor jouw publiek

WE HEBBEN AAN ALLES GEDACHT

Met een interactieve presentatie wordt elke volgende presentatie een positief moment. Zowel voor jou als presentator, maar ook voor jouw publiek. Je wilt ze namelijk vanaf het allereerste moment meenemen in jouw verhaal. Dat begint al, wanneer jouw publiek, potentiële klanten of deelnemers de zaal in komen. Welke boodschap staat er op dat moment op het scherm? Precies, we hebben aan alles gedacht!

STEL JE EENS VOOR

Via simpele klikken navigeer jij eenvoudig door de presentatie. Wanneer er tijdens de presentatie vragen komen en je wilt terug naar dat specifieke onderdeel? Geen probleem, via handige knoppen én een goede structuur pak je direct de juiste slide erbij.

Indrukwekkende afbeeldingen verschijnen in de juiste verhoudingen op het beeld. De krachtige quote wordt zichtbaar en is daarmee het haakje om jouw verhaal vol overtuiging te kunnen presenteren. Je houdt iedereen wakker en ze zitten op het puntje van hun stoel. Subtiel klik je door naar het volgende onderdeel.

De data wordt overzichtelijk gepresenteerd via een toffe infographic en is zelfs op de laatste rij van het publiek goed leesbaar. In alle rust presenteer je een heldere samenvatting en met een verleidelijke afsluiting, ontvang je daarna een groot applaus!

Je hebt zojuist ervaren hoe een interactieve presentatie werkt!

IN DE PRAKTIJK

We hebben al allerlei interactieve presentaties gemaakt voor bestaande klanten, variërend van;

De finale salespitch voor een grote aanbesteding (en gewonnen!).

Trainingsprogramma’s opnieuw vormgegeven, zodat de trainers met nog meer plezier en gemak hun trainingen geven én de deelnemers de lesstof nog beter opnemen.

Financiële producten, simpel tot de kern gebracht in een korte animatie die o.a. draait op de schermen van de klant op kantoor. Zodat iedereen direct geïnformeerd wordt over de nieuwe dienstverlening.

Benieuwd hoe we voor jou het verschil kunnen maken? Plan hieronder een afspraak in.

Afspraak maken

TYPE PRESENTATIES

Interactieve presentaties

Een interactieve bedrijfspresentatie is een professioneel visitekaartje voor jou als ondernemer. Daarmee kun je potentiële klanten kennis laten maken met jouw diensten en/of producten.

BUSINESS SALES MAP

Een salesmap is een interactieve presentatie die zeer geschikt is voor verschillende situaties van presenteren. Het ene moment zit je 1 op 1 met een potentiële klant, waarin je door de juiste vragen te stellen, alleen presenteert wat voor jouw gesprekspartner relevant is. Daarmee maak je een hele professionele indruk én voer je een effectief gesprek.

Pro template

Maak eenvoudig en snel jouw eigen professionele presentaties in PowerPoint. Met een authentiek template en slimme tips, werkt deze optie voor iedereen in jouw bedrijf. In de juiste huisstijl presentaties maken en geven was nog nooit zo makkelijk.

BNI Specials

Speciaal voor BNI leden is er presentatie-format ontwikkeld, dat past binnen de setting van een reguliere bijeenkomst van BNI. Als lid krijg je de gelegenheid om jouw ‘verkoopteam’ goed te instrueren, hoe ze jou kunnen helpen om de juiste aanbeveling te vinden.