Nieuwbouw presentatie2018-05-22T19:32:26+00:00

Nieuwbouw presentatie

Je bent ondernemer en wilt jouw verhaal vertellen bij (potentiële) klanten aan tafel. Of je geeft leiding aan een team van accountmanagers die dagelijks onderweg zijn en op bezoek komen bij bestaande én nieuwe relaties. Of je bent trainer en geeft regelmatig aan groepen een training aan de hand van een presentatie.

Het maakt eigenlijk niet uit, wie je bent en wat je doet.
De eerste indruk maak je maar één keer!

Bekijk het voorbeeld hier rechts. De kwartaalpresentatie van Cafalilli BV, waarin o.a. de sales resultaten gepresenteerd worden.

Aan de hand van een brainstormsessie bepaal ik jouw behoeftes.

  • Wat voor een presentatie wil je geven?
  • Wie is het publiek én in welke setting wordt de presentatie gedaan?
  • Welk doel heb je met de presentatie?

Samen maken we inzichtelijk hoe de presentatie opgebouwd moet worden. De volgorde van de slides, wel/ of niet dynamisch presenteren én in welke situatie de presentatie gebruikt wordt. Je kunt uiteraard eigen afbeeldingen, teksten en elementen aanleveren die in de presentatie verwerkt moeten worden. Daarnaast maken we inzichtelijk welke kleuren, stijl & vormgeving het beste hierbij passen.

Wat kun je verwachten?
Wanneer alle noodzakelijke input aangeleverd is, (zoals afbeeldingen en teksten) ben je klaar. Jij gaat bezig met jouw vak en ik ga de presentatie bouwen.

  • Salesmap

Wanneer uw presentatie klaar is?
Vooraf bepalen we de tijdsplanning en maken we heldere afspraken. Er zijn vóór de oplevering twee feedbackrondes. Hierin zorg ik ervoor dat de “puntjes op de i” gezet worden en jij blij bent met jouw nieuwe presentatie.

De definitieve presentatie wordt live bij jou aan tafel gepresenteerd.

Klanten die een Nieuwbouw Presentatie lieten maken