Over Farid en Corina – De Presentatiemakers

Farid

“Iedereen kan een presentatie maken en geven, alleen de wijze waarop maakt het verschil”.

Ik krijg een brede glimlach op mijn gezicht als ik met mensen in gesprek ben die ergens een passie in hebben. Het voelt goed als ik kan helpen en we samen ergens een succes van kunnen maken.

Met ruim 15 jaar ervaring in de rol van Teamleider, Winkel Accountmanager, Trade Marketeer, netwerkverbinder én zelfstandig ondernemer heb ik een brede achtergrond waar ik uit kan putten. Binnen mijn netwerk bouw ik graag aan lange termijnrelaties met mijn partners en klanten.

Ik kan een heleboel niet, maar waar ik wél goed in ben?

Met mijn nuchtere kijk op zaken maak ik snel een structuur inzichtelijk én de creatieve tik zorgt ervoor dat het oog gestreeld wordt.

Zo zorg ik ervoor dat elke presentatie een feest wordt.

Mijn doel

Mijn doel is mensen blij maken, want als jij blij bent, sta je met een goed gevoel die presentatie te geven. Dat zal jouw publiek ook merken en wordt de kans groter dat jouw verhaal beter aankomt. (en mensen niet in slaap vallen, met hun telefoon gaan zitten spelen en dus afhaken tijdens jouw verhaal)

Corina

“Jemig, is dit allemaal mogelijk met PowerPoint?”.

Jazeker! Als we verder kijken dan wat we ooit geleerd hebben op school, zijn er zo ontzettend veel dingen mogelijk met het PowerPoint. Door zelf op ontdekkingstocht te gaan in het programma en mijn eigen creativiteit toe te passen, ben ik het maken van presentaties op een andere manier gaan bekijken. Het kan veel meer hipper, mooier en oogstrelender om naar te kijken.

We moeten het alleen gaan zien en begrijpen dat we met een professionele presentatie veel meer winst boeken!

Ik kan een heleboel niet, maar waar ik wél goed in ben?

Creatief kijken en dingen visueel maken. Spelen met kleuren, lettertypes en vormen om tot het beste resultaat te komen. Dat doe ik voor sales- en bedrijfspresentaties, maar ook visuals (afbeeldingen en filmpjes) om te gebruiken in de presentatie of voor op social media.


Mijn doel

Mijn doel is om mensen te verrassen met een professionele maar ook frisse presentatie. Om ze kennis te laten maken met een nieuwe vorm van presentaties maken en vooral niet te blijven bij het maken van presentaties a la “Zo doen we het altijd”.

Hoe we jou kunnen helpen? We komen graag langs op de koffie en nemen iets lekkers mee.

Neem contact op met De Presentatiemaker