“DE PRESENTATIEMAKER HELPT MENSEN
EFFECTIEF HUN VERHAAL TE VERTELLEN MET
EEN INDRUKWEKKENDE PRESENTATIE!”

TYPE PRESENTATIES

Interactieve presentaties

Een interactieve bedrijfspresentatie is een professioneel visitekaartje voor jou als ondernemer. Daarmee kun je potentiële klanten kennis laten maken met jouw diensten en/of producten.

BUSINESS SALES MAP

Een salesmap is een interactieve presentatie die zeer geschikt is voor verschillende situaties van presenteren. Het ene moment zit je 1 op 1 met een potentiële klant, waarin je door de juiste vragen te stellen, alleen presenteert wat voor jouw gesprekspartner relevant is. Daarmee maak je een hele professionele indruk én voer je een effectief gesprek.

Pro template

Maak eenvoudig en snel jouw eigen professionele presentaties in PowerPoint. Met een authentiek template en slimme tips, werkt deze optie voor iedereen in jouw bedrijf. In de juiste huisstijl presentaties maken en geven was nog nooit zo makkelijk.

BNI Specials

Speciaal voor BNI leden is er presentatie-format ontwikkeld, dat past binnen de setting van een reguliere bijeenkomst van BNI. Als lid krijg je de gelegenheid om jouw ‘verkoopteam’ goed te instrueren, hoe ze jou kunnen helpen om de juiste aanbeveling te vinden.

Interactieve presentatie

Met een interactieve PowerPoint presentatie wordt elke volgende presentatie een feest! Maak gegarandeerd een professionele indruk. Of het nu een bedrijfspresentatie, salespitch of de modules uit jouw trainingsprogramma zijn…

Lees meer over Interactieve Presentatie

Business sales map

Verhoog jouw conversie tijdens de gesprekken bij potentiële klanten of bestaande relaties. Presenteer jouw producten/ diensten, bedrijfshistorie, werkwijze op originele wijze met deze slimme salespresentatie. Sales doen wordt zo nog leuker…

Leer meer over Business Sales Map

Pro Template

Maak eenvoudig en snel jouw eigen professionele presentaties in PowerPoint. Met een authentiek template en slimme tips, werkt deze optie voor iedereen in jouw bedrijf. In de juiste huisstijl presentaties maken en geven was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer over Pro Template

BNI Special

Voor leden van BNI is er een speciaal pakket ontwikkeld, om jouw volgende 5-10 minutenpresentatie tot een succes te maken. Van de juiste koopsignalen bepalen tot de ideale aanbevelingen vragen. We bouwen jouw presentatie en oefenen samen vooraf. Zodat jouw moment van presenteren eenieder verrast.

Leer meer over BNI Special

neem contact op met de presentatiemaker

Een indrukwekkende presentatie laten maken

We maken al onze presentaties in PowerPoint. In PowerPoint? Ja, zeker! Daar zijn wij goed in. Is dat niet saai? Nee absoluut niet. Het komt namelijk zeer regelmatig voor, dat klanten verbaast zijn vanaf de eerste slide die ze zien. Ze vragen altijd; ‘Waar is deze presentatie in gemaakt?’. Gewoon in PowerPoint! Het werkt dus ook simpel en snel op jouw laptop, tablet of groot scherm.

Altijd op maat gemaakt

In de basis hebben we keuze uit vier type presentaties; een interactieve PowerPoint presentatie, de Business Salesmap, het PRO Template of de BNI Special. Welk type presentatie voor jou en/of jouw team de beste keuze is, bespreken we in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We geven graag een demo, zodat je een goede indruk krijgt wat er allemaal mogelijk is.

Wat wil jij presenteren?

Heb je al bedacht, voor welke gelegenheid jij een flitsende en professionele presentatie wilt hebben? We komen graag bij jou in de keuken kijken. Zodat we voelen, ervaren en precies weten waar we over praten! We maken presentaties die effectief en indrukwekkend zijn. Daarmee zorgen we ervoor, dat ze winst opleveren voor jouw bedrijf. Die winst kun je uitdrukken op meerdere vlakken, namelijk een grote tijdsbesparing en meer omzet!