PRO TEMPLATE

Maak als een PRO jouw eigen presentaties met een op maat gemaakt template

VERLOREN TIJD EN ENERGIE

Maak jij als ondernemer of jij en jouw collega’s regelmatig presentaties, voor intern en/of extern gebruik? Ongemerkt gaat er heel veel tijd verloren aan de vormgeving/ design van goede powerpoint slides. Daarnaast zien wij in de praktijk dat de huisstijl niet goed geborgd blijft. Tot grote ergernis van de marketingmanager, die graag waakt over de uitstraling van alle uitingen. Dat is echt zonde van de tijd én energie die verloren gaat!

VANAF NU OP MAAT EN PROFFESSIONEEL

Met een Pro Template maak je vanaf nu professionele powerpoint presentaties die staan als een huis. We ontwerpen kant-en-klare dia-modellen, die je zelf kunt vullen met de juiste titels, korte teksten en beeldmateriaal. Denk aan een indrukwekkende startslide, een krachtige titelslide, slides met inhoud zoals grafieken, afbeeldingen of video. En als laatste een slide die je vol trots in beeld brengt met jouw call to action!

Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw huisstijl altijd geborgd blijft. Van het lettertype t/m de juiste kleurstelling. We geven een presentatie-training aan jou en jouw collega’s. Daarnaast vind je bij elke slide korte instructies als geheugensteun. Zodat iedereen in staat is om professionele presentaties te maken.

IN DE PRAKTIJK

We hebben voor verschillende organisaties, slimme en professionele presentatie templates gemaakt. Deze bedrijven gingen je voor;

BNI NEDERLAND & VLAANDEREN
Bij deze netwerkorganisatie gebruiken de chapters het Pro Template. Deze is volledig op maat gemaakt, o.b.v. de vaste 20-punten agenda die wekelijks gebruikt wordt tijdens de ondernemersbijeenkomsten.

BEEMSTER KAAS
Bij Beemster kaas Retail Nederland, Beemster Foodservice en Beemster USA, maken sales, trade marketing en marketing, hun eigen presentaties met een Pro Template. Zowel voor intern gebruik als presentaties naar klanten en relaties.

GOVERNANCE SUPPORT
Zij gebruiken het Pro Template, om de masterclass voorbereiding te maken voor deelnemers. Daarnaast kunnen ze de presentatie van de masterclass zelf aanpassen, naar de specifieke inhoud voor dat moment.

Benieuwd hoe we voor jou het verschil kunnen maken? Plan hieronder een afspraak in.

Afspraak maken

TYPE PRESENTATIES

Interactieve presentaties

Een interactieve bedrijfspresentatie is een professioneel visitekaartje voor jou als ondernemer. Daarmee kun je potentiële klanten kennis laten maken met jouw diensten en/of producten.

BUSINESS SALES MAP

Een salesmap is een interactieve presentatie die zeer geschikt is voor verschillende situaties van presenteren. Het ene moment zit je 1 op 1 met een potentiële klant, waarin je door de juiste vragen te stellen, alleen presenteert wat voor jouw gesprekspartner relevant is. Daarmee maak je een hele professionele indruk én voer je een effectief gesprek.

Pro template

Maak eenvoudig en snel jouw eigen professionele presentaties in PowerPoint. Met een authentiek template en slimme tips, werkt deze optie voor iedereen in jouw bedrijf. In de juiste huisstijl presentaties maken en geven was nog nooit zo makkelijk.

BNI Specials

Speciaal voor BNI leden is er presentatie-format ontwikkeld, dat past binnen de setting van een reguliere bijeenkomst van BNI. Als lid krijg je de gelegenheid om jouw ‘verkoopteam’ goed te instrueren, hoe ze jou kunnen helpen om de juiste aanbeveling te vinden.