Referenties

Presentatie laten maken

Farid heeft mij geholpen met het maken van een voor mijn bedrijf zeer belangrijke presentatie. Ik kwam een beetje laat bij hem, maar dit heeft geen enkel effect gehad op de kwaliteit. Farid heeft op zeer professionele wijze geholpen bij de structuur van de presentatie en daarna de presentatie zelf vorm gegeven wederom op zeer professionele wijze. Ik heb zelf veel ervaring met powerpoint en dacht dat ik al redelijk mooie presentaties kon maken, maar deze vallen in het niet bij de weergave en functies die Farid gebruikt. Dus wil je hulp bij de structuur/opzet van je presentatie of wil je voor je bedrijf een gelikte professionele presentatie dan kan ik Farid van harte aanbevelen, ook als je zelf al veel gedaan hebt in powerpoint! Nogmaals bedankt Farid! Hartelijke groet, Merijn

Merijn
Blu-Me

Ontspannen presentatie boek

Vlak voor mijn presentatie kreeg ik een paniekaanval: hoe houd ik een half uur lang de aandacht vast van mijn publiek? 20-30 man is andere koek dan een interview of een 1 op 1 gesprek. Gelukkig kwam ik Farid tegen op LinkdIn. Een afspraak was snel gemaakt. Farid wist met mijn input precies zijn vinger op de juiste plek te leggen en gaf korte maar adequate tips en adviezen. Resultaat: een ontspannen presentatie met een goede focus en een geboeid publiek met veel complimenten achteraf. Dank je wel, Farid. Niet alleen voor deze presentatie, maar ook voor alle volgende!

Anita Pronk
Schrijfster boek: De Horror van een grenzeloze liefde

Verbeteren presentatie werknemers

OP EEN PRESENTEERBLAADJE!

Eind september, heb ik Farid Heinsius van De Presentatiemaker gevraagd om te helpen met het verder verbeteren van mijn presentatie voor werknemers. De meeste werknemers hebben weinig affiniteit met pensioen. Om die reden is het erg belangrijk om een toegankelijke presentatie te hebben waarbij ingewikkelde pensioenvraagstukken op een eenvoudige manier en zonder veel tekst worden uitgelegd. Om alle mogelijkheden van PowerPoint te achterhalen, zou mij (te) veel tijd kosten. Daarom heb ik niet lang na hoeven denken, om het verbeteren van de presentatie aan De Presentatiemaker uit te besteden.

Eerder had ik al eens een door De Presentatiemaker opgestelde presentatie bijgewoond en ervaren hoe krachtig een hoofdzakelijk visuele presentatie kan zijn. Door middel van een viertal gesprekken, heeft Farid mijn wensen geïnventariseerd. Met een brainstorm sessie als start, heeft hij uiteindelijk toegewerkt naar een overzichtelijke verhaallijn. Hierbij zijn alle ingewikkelde pensioenonderwerpen aan bod gekomen en veelal met slechts 1 sheet verwerkt in de presentatie. Ook de door Farid bedachte originele opening, zorgt ervoor dat de werknemers vanaf aanvang in de presentatie meegenomen worden.

De Presentatiemaker onderscheidt zich naar mijn mening in:

  • Een efficiënte werkwijze;
  • Creativiteit;
  • Een uitstekende inventarisatie van de kernvragen;
  • Het maken van de juiste vertaalslag naar een visuele weergave.

Inmiddels heb ik de eerste werknemerspresentaties gegeven en enkel positieve feedback daarop teruggekregen. Om die reden heb ik De Presentatiemaker tevens opdracht gegeven om mijn presentatie aan nieuwe werkgevers ook te bewerken. Bent u op zoek naar een creatieve vakman, met veel kennis van zaken en een uitstekende service die uw presentatie verbetert? Dan kan ik Farid Heinsius van De Presentatiemaker van harte aanbevelen. Alles wordt dan op een presenteerblaadje aan u aangeleverd!

Koenraad Frans
De Pensioen Partners

Professionele presentatie laten maken Proficiency

Ik dacht altijd dat PowerPoint geen geheimen meer voor mij had. Ik gebruik het programma al jaren voor mijn trainingen. Dit veranderde toen ik de presentaties van Farid Heinsius van De Presentatiemaker zag. Ongelofelijk fraai, maar toch strak en professioneel. Ik had net mijn boek klaar en dacht ‘dit zou een hele mooie aanvulling voor mijn training zijn’. Dus in gesprek met Farid en hij maakte een paar slides als voorbeeld. Ik was meteen verkocht.

Farid ging aan de slag, en het was nog wel een klusje want in mijn training zaten ruim 200 slides. Het resultaat was verbluffend, mijn trainingen zijn er een stuk professioneler door geworden ook omdat mijn uitdaging om minder tekst en meer animaties en afbeeldingen te gebruiken, door Farid eindelijk is ingevuld. Vervolgens heeft Farid ook nog een salespresentatie gemaakt die mijn acquisitiegesprekken ondersteunen. Ik ben er érg blij mee.

Inmiddels gebruik ik de beide presentaties ongeveer een jaar en ben er nog steeds érg blij mee.

Het mag duidelijk zijn, als je een professionele, fraaie en niet saaie PowerPoint wilt móet je Farid inschakelen.

Jeroen Engelaer
Proficiency

Nieuwbouw presentatie Beemster Kaas

De vraag/ probleemstelling van Beemster kaas

Onze Sales Retail buitendienst heeft veel presentaties op verschillende locaties in hun laptop staan waardoor de vindbaarheid en het onderhoud veel tijd vergt. Gevolg is dat de presentaties niet centraal onderhouden worden én niet professioneel over komen.

Vraag; is dit uniform, overzichtelijk en professioneel te maken?

Welke oplossing is er gekomen?

Een complete salesmap in PowerPoint die alles bevat wat de buitendienst nodig heeft.

Via een simpele klik selecteer je klantspecifieke informatie of algemene zaken. Het beheer en onderhoud kan nu door 1 persoon vanuit kantoor geregeld worden waardoor een ieder met hetzelfde materiaal op pad gaat. De presentatie is up to date en levert enorme tijdwinst op!

Hoe was de samenwerking?

Erg goed, omdat er veel praktijk ervaring aanwezig is.

Je wordt snel begrepen en dat werkt fijn.

Wat wil je verder nog kwijt?

Je ziet pas het verschil als de nieuwe presentatie klaar is en deze vergelijk maakt met de oude presentatie. Een goede, heldere en logische presentatie is nodig; om aandacht te vragen en te krijgen.

Wij hebben er veel baat bij én nog belangrijker; het wordt door onze relaties erg goed beoordeeld.

Gerard de Zeeuw, Field sales Manager Retail NL
Beemster Kaas