“DE PRESENTATIEMAKER HELPT MENSEN
EFFECTIEF HUN VERHAAL TE VERTELLEN MET
EEN INDRUKWEKKENDE PRESENTATIE!”

REFERENTIES

De Presentatiemaker is trots op deze blije klanten

Joeroké Communicatietraining

Al enige tijd ben ik een tevreden klant van Farid Heinsius en zijn bedrijf De Presentatiemaker. Ik heb hem leren kennen op een netwerkbijeenkomst van BNI. Wat mij aansprak in Farid was dat hij toegankelijk, goedlachs en sympathiek is. Toen ik voor BNI mijn eerste 10 minuten presentatie moest verzorgen, heb ik hem gevraagd mij daarbij te helpen. Met engelen geduld heeft hij de veelheid aan gedachten en woorden die ik had, tot de essentie terug weten te brengen. De heldere structuur die hij gemaakt heeft, hielp mij om op efficiënte wijze aan het salesteam te presenteren waar mijn bedrijf voor staat.  De samenwerking met Farid is mij zo goed bevallen dat ik voor toekomstige presentaties met plezier gebruik maak van zijn diensten. Ik beveel hem dan ook sterk aan bij collega ondernemers.

Astrid Echteld
Joeroké Communicatietraining

BNI Nederland en Vlaanderen

BNI organiseert meer dan 200 netwerkbijeenkomsten per week in Nederland en Vlaanderen. Ondernemers komen wekelijks samen, fysiek maar tegenwoordig ook online! Iedereen stelt zijn of haar netwerk open, er worden aanbevelingen uitgewisseld en er wordt omzet aan elkaar gegund op basis van vertrouwen. Een goede PowerPoint is, vooral online, erg belangrijk hierbij. Farid en zijn team hebben een duidelijke PowerPoint gemaakt met verschillende template dia’s welke eenvoudig aanpasbaar zijn. De PowerPoint geeft een heldere uitleg wat BNI is en wat de resultaten van het chapter zijn. Cijfers, foto’s, grafieken en andere zaken zijn ‘foolproof’ aan te passen zodat de presentatie er altijd professioneel uitziet. Wij zouden De Presentatiemaker dan ook zeker aanbevelen voor bedrijven of instanties die hun presentatie naar een hoger level willen tillen.  Mede namens, Frank Deuring, Projects & Technology Coordinator.

Jos Baas, Nationaal Directeur

BNI Noord-Holland Zuid

In mei mocht ik een landelijk webinar geven voor meer dan 300 deelnemers en ondanks dat ik heel vaak presentaties geef vond ik deze toch wel behoorlijk spannend. Farid van de Presentatiemaker heeft mij in een intake geholpen bij het trechteren van alle kennis en ervaringen om er mooi lopend verhaal van te maken. En vervolgens heeft De Presentatiemaker een onwijs strakke PowerPoint gemaakt voor het webinar. Behalve dat het er natuurlijk allemaal erg gelikt uit zag zat het technisch ook supergoed in elkaar zodat ik makkelijke mijn verhaal kon doen en ondertussen de presentatie kon bedienen zonder dat het één afleidt van het ander. Heel professioneel en goed voor je zelfvertrouwen voor en tijdens de presentatie. Als je Farid van De Presentatiemaker aan het werk hebt gezien durf je daarna nooit meer zelf een PowerPoint te maken. En dat hoeft dus ook niet. Ik beveel Farid Heinsius van De Presentatiemaker dan ook van harte aan voor iedereen die zijn of haar product, dienst of verhaal moeiteloos en super professioneel over wil presenteren.

Tim Mars, directeur

Beemsterkaas NL/ Foodservice/ Export en USA

Eind 2019 heb ik het genoegen gehad om samen te werken met Farid van De Presentatiemaker. Farid is een expert op het gebied van presentaties maken. Hij luistert naar de wensen vanuit het bedrijf, denkt mee in oplossingen en presteert boven verwachting. Farid bouwt geavanceerde presentaties, maar zorgt er ook voor dat elke ‘leek’ binnen het bedrijf ermee overweg kan. Een aanrader voor iedereen die hulp kan gebruiken met het bouwen van mooie presentaties.

Lisanne Wisman, Brandmanager Retail

De Waal Jurist voor het MKB

“Iedereen kan een presentatie maken en geven, alleen de wijze waarop maakt het verschil”. En dat verschil maakt De Presentatiemaker, Farid. Hij maakt in PowerPoint prachtige bedrijfspresentaties. Door structuur, overzicht en creativiteit in de presentatie te verwerken wordt het presenteren een stuk makkelijker. Wil je een professionele presentatie laten maken?
Dan ben je bij Farid aan het juiste adres!

Daniëlle de Waal

Referentie – Leren bij Laura

In een verhelderende en inspirerende sessie heeft Farid mijn verhaal gestructureerd vormgegeven. Ik ben er blij mee! Lees verder “Referentie – Leren bij Laura”

Laura Stam

Referentie – Me Professionals

De brainstormsessie met De Presentatiemaker en Farid Heinsius over hoe een product of dienst het beste te presenteren is van het begin tot het eind een feestje. Het resultaat is een fantastische PowerPoint presentatie, waarin de kernzaken helder zijn en je getraind wordt in het daadwerkelijk geven van je presentatie. PowerPoint blijkt niet saai maar een krachtig middel. Ik weet het zeker dat jouw toehoorders versteld zullen staan van de professionaliteit, mooie vormgeving en pakkende teksten. Afgelopen jaar heb ik Farid uitgenodigd om De Presentatiemaker bij Bergen in Zaken te introduceren. Beste idee ooit, wat hebben we een geweldige avond gehad! Inmiddels heb ik diverse relaties die Farid hebben ingeschakeld, waarbij de samenwerking met Farid elke keer weer genoemd en geroemd wordt. Ik gun trouwens elk verkoopteam in Nederland een sessie met Farid voor het maken van een goede interactieve Salesmap!

Nathalie Menke

Referentie Sylvia | Training ‘Hoe word ik een betere presentator?’

Mijn grootste winst van de dag; “meer structuur in mijn verhaal”
Sylvia was een van de deelnemers tijdens de training ‘Hoe word ik een betere presentator?’.    

Sylvia Heistek

Referentie Alex | Training ‘Hoe word ik een betere presentator?’

“Veel van opgestoken én kijk uit naar meer! – Alex Scholtens
Alex was een van de deelnemers tijdens de training ‘Hoe word ik een betere presentator?’.    

Alex Scholtens

Referentie Amber | Training ‘Hoe word ik een betere presentator?’

Nieuwe inspiratie, structuur en heel veel plezier gehad! – Amber Hackmann
Amber was een van de deelnemers tijdens de training ‘Hoe word ik een betere presentator?’.    

Amber Hackmann

Nieuwbouw presentatie Beemster Kaas

De vraag/ probleemstelling van Beemster kaas Onze Sales Retail buitendienst heeft veel presentaties op verschillende locaties in hun laptop staan waardoor de vindbaarheid en het onderhoud veel tijd vergt. Gevolg is dat de presentaties niet centraal onderhouden worden én niet professioneel over komen. Vraag; is dit uniform, overzichtelijk en professioneel te maken? Welke oplossing is er gekomen? Een complete salesmap in PowerPoint die alles bevat wat de buitendienst nodig heeft. Via een simpele klik selecteer je klantspecifieke informatie of algemene zaken. Het beheer en onderhoud kan nu door 1 persoon vanuit kantoor geregeld worden waardoor een ieder met hetzelfde materiaal op pad gaat. De presentatie is up to date en levert enorme tijdwinst op! Hoe was de samenwerking? Erg goed, omdat er veel praktijk ervaring aanwezig is. Je wordt snel begrepen en dat werkt fijn. Wat wil je verder nog kwijt? Je ziet pas het verschil als de nieuwe presentatie klaar is en deze vergelijk maakt met de oude presentatie. Een goede, heldere en logische presentatie is nodig; om aandacht te vragen en te krijgen. Wij hebben er veel baat bij én nog belangrijker; het wordt door onze relaties erg goed beoordeeld.

Gerard de Zeeuw, Field sales Manager Retail NL
Beemster Kaas

Professionele presentatie laten maken Proficiency

Ik dacht altijd dat PowerPoint geen geheimen meer voor mij had. Ik gebruik het programma al jaren voor mijn trainingen. Dit veranderde toen ik de presentaties van Farid Heinsius van De Presentatiemaker zag. Ongelofelijk fraai, maar toch strak en professioneel. Ik had net mijn boek klaar en dacht ‘dit zou een hele mooie aanvulling voor mijn training zijn’. Dus in gesprek met Farid en hij maakte een paar slides als voorbeeld. Ik was meteen verkocht. Farid ging aan de slag, en het was nog wel een klusje want in mijn training zaten ruim 200 slides. Het resultaat was verbluffend, mijn trainingen zijn er een stuk professioneler door geworden ook omdat mijn uitdaging om minder tekst en meer animaties en afbeeldingen te gebruiken, door Farid eindelijk is ingevuld. Vervolgens heeft Farid ook nog een salespresentatie gemaakt die mijn acquisitiegesprekken ondersteunen. Ik ben er érg blij mee. Inmiddels gebruik ik de beide presentaties ongeveer een jaar en ben er nog steeds érg blij mee. Het mag duidelijk zijn, als je een professionele, fraaie en niet saaie PowerPoint wilt móet je Farid inschakelen.

Jeroen Engelaer

Verbeteren presentatie werknemers

OP EEN PRESENTEERBLAADJE! Eind september, heb ik Farid Heinsius van De Presentatiemaker gevraagd om te helpen met het verder verbeteren van mijn presentatie voor werknemers. De meeste werknemers hebben weinig affiniteit met pensioen. Om die reden is het erg belangrijk om een toegankelijke presentatie te hebben waarbij ingewikkelde pensioenvraagstukken op een eenvoudige manier en zonder veel tekst worden uitgelegd. Om alle mogelijkheden van PowerPoint te achterhalen, zou mij (te) veel tijd kosten. Daarom heb ik niet lang na hoeven denken, om het verbeteren van de presentatie aan De Presentatiemaker uit te besteden. Eerder had ik al eens een door De Presentatiemaker opgestelde presentatie bijgewoond en ervaren hoe krachtig een hoofdzakelijk visuele presentatie kan zijn. Door middel van een viertal gesprekken, heeft Farid mijn wensen geïnventariseerd. Met een brainstorm sessie als start, heeft hij uiteindelijk toegewerkt naar een overzichtelijke verhaallijn. Hierbij zijn alle ingewikkelde pensioenonderwerpen aan bod gekomen en veelal met slechts 1 sheet verwerkt in de presentatie. Ook de door Farid bedachte originele opening, zorgt ervoor dat de werknemers vanaf aanvang in de presentatie meegenomen worden. De Presentatiemaker onderscheidt zich naar mijn mening in:

Koenraad Frans

Ontspannen presentatie boek

Vlak voor mijn presentatie kreeg ik een paniekaanval: hoe houd ik een half uur lang de aandacht vast van mijn publiek? 20-30 man is andere koek dan een interview of een 1 op 1 gesprek. Gelukkig kwam ik Farid tegen op LinkdIn Lees verder “Ontspannen presentatie boek”

Anita Pronk
Schrijfster boek: De Horror van een grenzeloze liefde

Presentatie laten maken

Farid heeft mij geholpen met het maken van een voor mijn bedrijf zeer belangrijke presentatie. Ik kwam een beetje laat bij hem, maar dit heeft geen enkel effect gehad op de kwaliteit. Farid heeft op zeer professionele wijze geholpen bij de structuur van de presentatie en daarna de presentatie zelf vorm gegeven wederom op zeer professionele wijze. Ik heb zelf veel ervaring met powerpoint en dacht dat ik al redelijk mooie presentaties kon maken, maar deze vallen in het niet bij de weergave en functies die Farid gebruikt. Dus wil je hulp bij de structuur/opzet van je presentatie of wil je voor je bedrijf een gelikte professionele presentatie dan kan ik Farid van harte aanbevelen, ook als je zelf al veel gedaan hebt in powerpoint! Nogmaals bedankt Farid! Hartelijke groet, Merijn

Merijn
neem contact op met de presentatiemaker