In mei mocht ik een landelijk webinar geven voor meer dan 300 deelnemers en ondanks dat ik heel vaak presentaties geef vond ik deze toch wel behoorlijk spannend.

Farid van de Presentatiemaker heeft mij in een intake geholpen bij het trechteren van alle kennis en ervaringen om er mooi lopend verhaal van te maken. En vervolgens heeft De Presentatiemaker een onwijs strakke PowerPoint gemaakt voor het webinar. Behalve dat het er natuurlijk allemaal erg gelikt uit zag zat het technisch ook supergoed in elkaar zodat ik makkelijke mijn verhaal kon doen en ondertussen de presentatie kon bedienen zonder dat het één afleidt van het ander.

Heel professioneel en goed voor je zelfvertrouwen voor en tijdens de presentatie. Als je Farid van De Presentatiemaker aan het werk hebt gezien durf je daarna nooit meer zelf een PowerPoint te maken. En dat hoeft dus ook niet.

Ik beveel Farid Heinsius van De Presentatiemaker dan ook van harte aan voor iedereen die zijn of haar product, dienst of verhaal moeiteloos en super professioneel over wil presenteren.