OP EEN PRESENTEERBLAADJE!

Eind september, heb ik Farid Heinsius van De Presentatiemaker gevraagd om te helpen met het verder verbeteren van mijn presentatie voor werknemers. De meeste werknemers hebben weinig affiniteit met pensioen. Om die reden is het erg belangrijk om een toegankelijke presentatie te hebben waarbij ingewikkelde pensioenvraagstukken op een eenvoudige manier en zonder veel tekst worden uitgelegd. Om alle mogelijkheden van PowerPoint te achterhalen, zou mij (te) veel tijd kosten. Daarom heb ik niet lang na hoeven denken, om het verbeteren van de presentatie aan De Presentatiemaker uit te besteden.

Eerder had ik al eens een door De Presentatiemaker opgestelde presentatie bijgewoond en ervaren hoe krachtig een hoofdzakelijk visuele presentatie kan zijn. Door middel van een viertal gesprekken, heeft Farid mijn wensen geïnventariseerd. Met een brainstorm sessie als start, heeft hij uiteindelijk toegewerkt naar een overzichtelijke verhaallijn. Hierbij zijn alle ingewikkelde pensioenonderwerpen aan bod gekomen en veelal met slechts 1 sheet verwerkt in de presentatie. Ook de door Farid bedachte originele opening, zorgt ervoor dat de werknemers vanaf aanvang in de presentatie meegenomen worden.

De Presentatiemaker onderscheidt zich naar mijn mening in:

  • Een efficiënte werkwijze;
  • Creativiteit;
  • Een uitstekende inventarisatie van de kernvragen;
  • Het maken van de juiste vertaalslag naar een visuele weergave.

Inmiddels heb ik de eerste werknemerspresentaties gegeven en enkel positieve feedback daarop teruggekregen. Om die reden heb ik De Presentatiemaker tevens opdracht gegeven om mijn presentatie aan nieuwe werkgevers ook te bewerken. Bent u op zoek naar een creatieve vakman, met veel kennis van zaken en een uitstekende service die uw presentatie verbetert? Dan kan ik Farid Heinsius van De Presentatiemaker van harte aanbevelen. Alles wordt dan op een presenteerblaadje aan u aangeleverd!