De Verhaalmaker

Jouw verhaal laten maken

Brainstormsessie

Als jij ergens een presentatie mag komen geven is het belangrijk om vooraf goed te bedenken wat je gaat vertellen. Wat is het doel van de presentatie? De valkuil is dat je direct aan de slag gaat met de presentatie zelf. Alleen ik neem je één stap mee terug.

Laten we eerst goed naar het verhaal zelf kijken, voordat we starten met het maken van een presentatie. Jouw moment van presenteren is belangrijk, vanaf de eerste indruk, de inhoud én de manier waarop je dat gaat overbrengen op het publiek.

Tijdens een brainstormsessie bepalen we het doel van jouw presentatie. Daarna gaan we stap voor stap inzichtelijk maken welke inhoud daarvoor nodig is. In een juiste structuur, zodat het een logisch verhaal wordt.

Daarnaast weet ik uit ervaring dat het fijn is om het verhaal te delen met iemand, die geheel onafhankelijk erin staat. Ik bekijk het namelijk vanuit het oogpunt van jou als spreker, maar misschien nog wel belangrijker, ook vanuit het publiek. Op welke manier kun je het verhaal overbrengen, zodat zij écht geprikkeld worden. En het niet de zoveelste saaie presentatie wordt, omdat jij alleen vanuit jouw belang de presentatie hebt gemaakt.

In een interactieve sessie gaan we aan de slag en wordt jouw verhaal helder! We maken samen jouw verhaal.

Rapport

Uiteindelijk wordt jouw verhaal kant-en-klaar gepresenteerd in een adviesrapport. Daarmee heb je iets gaafs in handen, namelijk de blauwdruk van jouw verhaal! Ofwel een goede voorbereiding voor elke presentatie die zal volgen!

Dat rapport bevat; inzicht in jouw verhaal, de structuur van de presentatie, de setting én daaraan gekoppeld het uiteindelijke doel van jouw presentatie.

Je kunt de blauwdruk gebruiken om vervolgens je eigen presentatie te bouwen óf ervoor kiezen om deze 2e fase uit te besteden aan De Presentatiemaker, waarin je de presentatie laat maken. Dan maken wij er een indrukwekkende presentatie van!

Neem contact op met De Presentatiemaker

De Presentatiemaker helpt mensen hun verhaal te vertellen met de juiste presentatie!

Direct contact: 06 – 40 15 63 84

Referenties