“DE PRESENTATIEMAKER HELPT MENSEN
EFFECTIEF HUN VERHAAL TE VERTELLEN MET
EEN INDRUKWEKKENDE PRESENTATIE!”

PRESENTATIES OP MAAT

Voor ondernemers

Ben je ondernemer en wil je een gave bedrijfspresentatie om bij jouw potentiële klanten aan tafel een professionele indruk te maken? Dan denken we graag met jou mee en gaan we opzoek naar de juiste presentatie voor jouw ‘moment’. Heb je een eigen product en/of dienstverlening die je graag onder de aandacht brengt? In beide gevallen hebben een ruime ervaring om dit te vertalen naar een indrukwekkende presentatie. We komen graag bij jou in de keuken meekijken. Zo leren we in korte tijd,  jou als ondernemer én jouw bedrijf kennen.

Eerder hebben we al presentaties gemaakt voor verschillende takken van sport in de zakelijke dienstverlening. Denk daarbij aan presentaties over; pensioen, verzekeringen & risicomanagement, organisatiebureaus, social enterprises én consultants!

Voor MKB+ met Salesteams

Ben je salesmanager en stuur je een team van accountmanagers aan, die je allemaal met hetzelfde verhaal én een indrukwekkende presentatie op pad wilt sturen? Een mooie uitdaging die wij graag aan gaan. Farid heeft een ruime ervaring in sales. Hij weet als geen ander hoe het onderweg ‘werkt’ als je in de sales buitendienst actief bent! Daarnaast snapt hij, dat een ‘nieuw middel’ introduceren in een team altijd maar in één keer goed kan.

Eerder hebben we al presentaties gemaakt voor bedrijven met een sales buitendienst. Denk daarbij aan presentaties voor A-merk fabrikanten in Retail en de Bouw.

Voor trainers

Ben je een trainer en geef je gemiddeld 3 tot 4 keer per week een training, waarbij je weet dat de presentatie visueel nog sterker kan? We helpen je graag om er een indrukwekkende presentatie van te maken.Daarbij kijken we niet zozeer naar het vakinhoudelijke aspect. Daar ben jij de specialist in! Wij zorgen ervoor dat het zowel voor jou áls voor de deelnemers nog leuker én makkelijker wordt.

Een positieve indruk maken als trainer is van groot belang, zodat deelnemers jouw training niet meer zullen vergeten.

Eerder hebben we al presentaties gemaakt voor trainers die meerdere dagdelen trainen op locatie bij hun klanten. Daarnaast hebben we verschillende trainingen en workshops voor BNI regio’s in Nederland mogen maken.

neem contact op met de presentatiemaker